Öyle Bir Geçer Zamanki 11.Bölüm Özeti izle, 30 Kasım özeti ~ Öyle Bir Geçer Zamanki 33.Bölüm izle,Öyle Bir Geçer Zamanki 34.Bölüm izle,Son Bölüm izle
ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ 24.BÖLÜM FULL İZLE
Öyle Bir Geçer Zaman ki 8 Mart izle. Öyle Bir Geçer Zamanki 25.Bölüm - 15 Mart seyret.

28 Kasım 2010 Pazar

Öyle Bir Geçer Zamanki 11.Bölüm Özeti izle, 30 Kasım özeti


Öyle bir geçer zamanki yepyeni bölümüyle 30 kasım 2010 akşamı kanald ekranlarıyla birlikte online olarak sitemizde olacaktır.

Cemile ve Hasefe Hanım, bakıma muhtaç olan Ali’yi eve getirirler. Üçü de çocukların nasıl bir tepki vereceğini bilmedikleri için tedirgindir. Haksız da çıkmazlar. Ali’yi hasta yatağında bırakıp Hollanda’ya giden Carolin, geçmişinden ve Ekber’den hiç de kolay kurtulamayacağını anlar. İnci Öğretmen’e yaptığı serenadın ardından yüreğinde kopan fırtınayla okula dönen Mete, alaycı bakışlarla karşılanır. Necati yine yapmıştır yapacağını. Ancak iki genç arasındaki hesaplaşmanın bedeli bu kez çok ağır olacaktır. Aylin’den kaçan Soner, sonunda ortaya çıkar. Soner’in davranışlarına anlam veremeyen Aylin’in aklı, duyduğu açıklamalarla daha da karışır. Ahmet ise daha fazla evde duramaz. Berrin ile konuşmak için büyük risk alarak okula gider. Ama aldığı riskin bedeli ikisi için de çok ağır olur.

Öyle bir geçer zamanki 12.bölüm fragmanı izle,öyle bir geçer zamanki 12.bölüm seyret,öyle bir geçer zamanki 12.bölüm özeti,öyle bir geçer zamanki 7 aralık videoları,öyle bir geçer zamanki 07/12/2010 tarihli bölüm konusu izle.

Benzer Yazılarım



0 yorum: