Öyle Bir Geçer Zamanki 15.Bölüm Özeti izle, 28 Aralık ~ Öyle Bir Geçer Zamanki 33.Bölüm izle,Öyle Bir Geçer Zamanki 34.Bölüm izle,Son Bölüm izle
ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ 24.BÖLÜM FULL İZLE
Öyle Bir Geçer Zaman ki 8 Mart izle. Öyle Bir Geçer Zamanki 25.Bölüm - 15 Mart seyret.

26 Aralık 2010 Pazar

Öyle Bir Geçer Zamanki 15.Bölüm Özeti izle, 28 Aralık


Öyle bir geçer zamanki 15.bölüm özeti sitemize eklenmiş bulunmaktadır,öyle bir geçer zamanki reyting rekorları kırmaya devam ederken bir yandanda hayran kitlesi günden güne artmaktadır.
Öyle bir geçer zamanki 15.bölüm özeti, 28 aralık.
Cemile’nin kararı ne olacak?
Salı 20:00

Yangın sonrası kontrolünü iyice kaybeden Ali, art arda verdiği acımasız kararlarla Cemile ve çocuklarını büsbütün çaresiz bırakır. Bir yanda henüz ana kucağına muhtaç Osman, diğer yanda polisle köşe kapmaca oynayan Mete. Cemile’nin kararı ne olacak? Osman’ı babasına mı verecek, yoksa Mete’den mi vazgeçecek? Kapı önündeki pazarlığı gizlendiği yerden izleyen Mete ne yapacak?
Bir başka dram da Soner cephesinde yaşanır. Kardeşinin sağlığı giderek kötüleşen Soner, yine Aylin’in karşısına çıkar. Berrin ile Ahmet’in yakınlaşmasına tanık olan Hakan ise öfkesine yenilir. Bütün bunlar yetmezmiş gibi kuş uçmaz kervan geçmez evin etrafında, tekin olmayan tipler dolaşmaya başlar.
Cemile osmanı verecekmi,cemile meteyle osmanı değişecekmi.


Öyle bir geçer zamanki 16.bölüm,öyle birgeçer zamanki 16.bölüm özeti,öyle bir geçer zamanki 4 ocak izle.

Benzer Yazılarım



0 yorum: