Öyle Bir Geçer Zaman Ki 18.Bölüm Özeti ~ Öyle Bir Geçer Zamanki 33.Bölüm izle,Öyle Bir Geçer Zamanki 34.Bölüm izle,Son Bölüm izle
ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ 24.BÖLÜM FULL İZLE
Öyle Bir Geçer Zaman ki 8 Mart izle. Öyle Bir Geçer Zamanki 25.Bölüm - 15 Mart seyret.

23 Ocak 2011 Pazar

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 18.Bölüm Özeti



Osman'ın denize düşüşü milyonları gözyaşına boğdu...
Kanal D'nin sevilen dizisi Bir Geçer Zaman Ki'nin dün geceki bölümünde Ali Kaptan ile Cemile'nin küçük oğlu Osman denize düştü.

Ekran başındakilerin yüreğini ağzına getiren olay şöyle yaşandı: Ali, Caroline'den yediği tokat sonrasında evde durmak istemeyen Osman'ı deniz kıyısına götürdü.
öyle bir geçer zaman ki 18 bölüm neler olacak,osman ölecek mi,öyle bir geçer zaman ki 18.bölüm özeti
Kendisine gemileri ve gemicileri anlatan babasının dalgınlığını fırsat bilen Osman annesine gitmek için kendi başına deniz kıyısında yürümeye başladı.

Kararlı bir şekilde yoluna devam eden Osman'ın ayağı kıyıda bulunan halata takıldı ve denize düştü. Aniden Osman'ın yokluğunu farkeden babası Ali henüz küçük oğlunun denize düştüğünü anlayamadan dizi sona erdi.

Osman bu bölümde ölüyor mu? Yoksa kurtuluyor mu? Bu soruların cevabı ise dizinin bir sonraki bölümünde...Herkes Öyle Bir Geçer Zaman ki'de minik Osman'ın kurtulup kurtulmayacağını merak ediyor.bBelki Osmanın denize düşmesiyle ali kaptan osmanı cemileye geri verebilir. Ama Osman'ın denize düştüğü sahnenin nasıl çekildiği de büyük merak konusu...

İşte cevabı... O sahnenin çekimleri, Sarayburnu-Ahırkapı Feneri'nde gerçekleştirildi. Sualtı sahneleri, özel sualtı kamerası ve üç dalgıçtan oluşan sualtı ekibi tarafından çekildi. Ayrıca özel efekt uzmanlarıyla da çalışıldı. Osman rolüne pedagog ve iki oyuncu koçuyla birlikte hazırlanan Emir Berke Zincidi'yi sette annesi ve babası bir an olsun yalnız bırakmadı. Düşme sahnesinde de minik oyuncu yerine dublörü kamera karşısına geçti.

Benzer Yazılarım



0 yorum: