2011 Yılında Burçlar ~ Öyle Bir Geçer Zamanki 33.Bölüm izle,Öyle Bir Geçer Zamanki 34.Bölüm izle,Son Bölüm izle
ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ 24.BÖLÜM FULL İZLE
Öyle Bir Geçer Zaman ki 8 Mart izle. Öyle Bir Geçer Zamanki 25.Bölüm - 15 Mart seyret.

31 Aralık 2010 Cuma

2011 Yılında Burçlar


2011 en şanslı burcu,2011 en şanssız burcu,2011 burç yorumları,2011 burçlar,2011 oğlak burcu,2011 başak burcu,2011 balık burcu,2011 akrep burcu,2011 yengeç burcu,2011 aslan burcu
OÇ BURCU İŞ HAYATI
24 Ocak-17 Şubat arası mesleki konularda otoritelerle iyi ilişkiler ağınızı sürdürmeye çalışmalı, sorumluluk bilinci içinde hareket etmeye özen göstermelisiniz.
20 Mart-20 Nisan güneşin burcunuzda seyredeceği dönemdir. Her ne kadar Mars geri hareketi devam ediyor olsa da, kararlarınızı yeniden gözden geçirerek belirli bir plan çerçevesi içinde uygulamaya hazır olabilmeniz için etkili bir zaman dilimi olarak gözükmekte.
11 Temmuz-19 Ağustos arası gündelik iş temponuzda kendinizi ortaya koymak açısından temkinli davranabilir, titiz ve detaylı çalışmaya önem vermeniz gerekebilir. Planlı ve programlı olmanız halinde her işin üstesinden gelebilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.
10 Kasım-17 Aralık arasında otoriterle olan ilişkilerinizi güçlü tutmalı, çatışmak yerine uzlaşı içinde olmalısınız. bu devrede kurulacak iyi bir diyalog size iş yaşamınız açısından olumlu katkılar getirebilir.

KOÇ BURCU PARA
14 Eylül-18 Ekim kendi kazanımlarınız dışındaki gelirler açısından dikkatli hareket etmeye çalışmalı, riskli işlerden uzak durmalı, parasal ilişkilerinizi güçlü tutmaya çalışmalısınız. Kuşkulu ve kuruntulu davranışlar göstermeniz, parasal yönden güvencede olmak adına başkalarını zorlamanız veya güç uygulamaya kalkmanız yanlış olabilir.

KOÇ BURCU SAĞLIK
7 Mart-6 Nisan arası dönem kendi içinizdeki sevgi birliğini oluşturmak adına etkili bir dönem olabilir. İç dünyanızı bu gözden geçirme sürecinde yaşamınızla ilgili her konuda yeni adımlar atmak ve ilişkiler kurmak açısından psikolojik olarak güçlü bir süreç yaşayabilirsiniz. Kendinizle barışık oluşunuz doğal olarak size sağlık açısından faydalar getirebilir.


2011 yılında, kafanızın içindeki tüm sorulara cevap bulabilir ve arzularınızın gerçekleşmesi sonucunda, dünyaya daha huzurlu, kendinizden emin bir ruh hali içinde bakabilirsiniz. Aşk hayatınız, flörtleriniz, yaratıcılık gerektiren her türlü faaliyetiniz, çocuklarınız veya çocuk sahibi olmak adına düşünceleriniz, yaşamın keyifli yanlarının tadına varmak adına olan tüm eylemlerinizde ise belirli bir sınırlanmış, çekingenlik olsa da, bu konularda yaklaşık ikibuçuk yıl içinde gelişmek ve büyümek açısından fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Bağımsızlık duygunuzu ve bugüne dek olan bakış açınızı yenileyerek değişime uğraşacağınız alan ise, ileriye yönelik hedefleriniz, grup faaliyetleriniz, sosyal hayatınız ve dostluk ilişkilerinizde olacaktır. Özgürleşmek adına içinizde en derin duyguları taşıyacağınız konuların başında da mesleğiniz ve kariyeriniz gelecektir.


BOĞA BURCU AŞK HAYATI
30 Nisan-25 Mayıs tarihleri yönetici gezegeninizin konumu dolayısıyla aşk konusunda şanslı bir dönem. Bu süreçte karşı cins tarafından oldukça çekici hale gelmenizi sağladığı gibi, yakın beraberlikler açısından da daha dikkatli ve özenli davranışlar sergileyeceğiniz bir süreç anlamı taşımakta.
1 Temmuz-28 Ağustos dönemi Aşk açısından olumlu bir süreç. Sabit fikirlilikten uzak kalmanız halinde mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Bu ilişkinizi sağlam temeller üzerine atarsanız evliliğe kadar uzayabilir.

BOĞA BURCU SAĞLIK
30 Temmuz -24 Eylül döneminde yoğun temponun getirdiği yorgunluklar, keyifsizlik durumu görülebilir. Birebir iş ilişkisinde bulunduğunuz kişiler veya eşiniz kaynaklı sağlık problemleriyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Boğaz rahatsızlıkları, bel ağrıları ve psikolojik yönden alınganlık hali gibi durumlar oluşabilir.



İKİZLER

2011 yılı siz İkizler için, gerek evlilik gerekse iş ortaklığı sayesinde elde edilecek gelirler sigorta, nafaka, banka kredileri, miras ve hukuk davaları yoluyla elde edilmesi mümkün olan finansal kazançlar konusunda kendinizi güçlendireceğiniz, zengin hissedeceğiniz ve ruhsal açıdan daha olumlu ve daha pozitif düşünerek hareket edebileceğiniz şanslı olduğunuz alanlardır.
2011 yılında eğitim hayatınız, ticari konular, dini ve inancınızla alakalı meselelerde kendinizi özgür hissetmek isteyebilir ve hayallerinize uygun veya kendinizi mutlu hissedeceğiniz seçimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Yalnız lütfen dikkatli seçimlerde bulunmalı, bazı şeylerin gözünüzü boyamasına ve kandırmasına izin vermemelisiniz.

İKİZLER BURCU SAĞLIK DURUMU
24 Ocak- 10 Şubat ve 9 Kasım-17 Aralık tarihleri mesleki ilişkiler kanalıyla gelebilecek parasal durumları göstermekte. Sabırlı ve ölçülü olmayı sürdürmeniz ve otorite konumundaki kişilerle iyi ilişkiler içinde olmaya çalışmanız size finansal olarak fayda sağlayabilir.
4 Mart-9 Mayıs tarihleri arasında sahip olduğunuz değerleri korumak ve kollamak adına dikkatli olacak ve kaybetmek korkusu altında daha tutumlu bir süreç geçireceksiniz.


İKİZLER

İKİZLER BURCU AŞK HAYATI
2011 yılı ilişkiler açısından 5 Ocak -24 Ocak 2011 tarihleri arasında Venüs gezegenin ciddi ilişkiler evinizden geçişi, ilişkinizle alakalı konularda partnerinizin size karşı iyimser, bonkör, pozitif bir ruh hali içinde davranmasını sağlayabilir. Sizin de aynı şekilde karşılığını vermeniz halinde birbirinizle uyum içinde olabilirsiniz. İlişkisi olmayan burç mensupları için bu ilginç karşılaşmalar, yurtdışıyla bağlantısı olan kişilerle tanışmak, son derece renkli, neşe dolu ve özel bir kişiyle yaşanacak beraberlik gibi pozitif etkiler sunabilir.
18 Ekim-12 Kasım arası ciddi ilişkiler bakımından aktif ve olumlu bir bir dönem olarak gözükmekte.
16 Kasım-27 Aralık ise, evlilik, ciddi ilişkiler açısından çatışmalardan uzak durmak için karşılıklı olarak fedakarlıkta bulunmak, olayları abartmamak ve birbirinizin fikirlerinden yararlanarak hareket etmeniz sonucu olumlu geçebilir.
2011 yılı siz Yengeçler için kendinizi en değerli ve etkileyici bulduğunuz ve hayata yaklaşım tarzı olarak mutlu ve huzurlu hissetmek isteğinizin alanın evlilik, ciddi ilişkiler, iş ortaklığı konularında olacağını görmekteyim. Bu yıl içinde birçoklarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek, olgun, nasıl davranması gerektiğini bilen, iş hayatında belirli bir yer edinmiş, kendi içinde bazı sıkılganlıkları olabilir fakat cömert paylaşımlı bir kişiyi işaret göstermekte. Bu kişi sayesinde kendinizi geliştirebilir, kendinize ve hayata karşı daha güven içinde olmayı öğrenebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU AŞK HAYATI
24 Ocak-17 Şubat arası dönemde ciddi ilişkiniz, evliliğiniz ve iş ortaklığınızla alakalı konularda karşılıklı olarak saygı,sevgi birliği içinde hareket etmeye özen göstermelisiniz. Partnerinizin size karşı oldukça sıkıntılı, engelli ve disipline edici tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar ise ciddi, sevgisini belli etmekten pek hoşlanmayan bir kişiyle tanışma fırsatı bulabilirler.
13 Mart-6 Nisan duygularınız gayet hassas ve son derece güçlü ilişkiler yaşamınızı sağlayan olumlu bir süreç. 4 Ekim-16 Kasım arası aşk, flört ilişkinizle ilgili konularda tutkulu davranışlar içinde olabilir, yaşadığınız ilişkinizi aşırı derecede sahiplenebilir, kıskanç ve kontrol kurmaya kalkan bir kişi izlenimi yaratabilirsiniz. Gizli saklı ilişkiler gündeme gelebilir. Sezgilerinizin gücü karşınıza çıkacak kişi veya yaşadığınız ilişkiyle alakalı konularda size yardımcı olabilir.


YENGEÇ

YENGEÇ BURCU İŞ VE PARA HAYATI
6 Nisan-28 Nisan arası otoritelerle olan ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekmekte. Aşırı hassasiyet içinde alınganlıklar göstermeden görevlerinizi yapmaya çalışmalı, ani kararlar vermekten uzak durmalısınız.
4 Mart-19 Mayıs tarihleri arası dış ortamlarda kendinizi ifade etme açısından ve girişimlerinizde cesur olmanız durumunda aktif bir dönem olarak gözükmekte.
20 Şubat-13 Mart dostluklar, organize işler, ortaklıklar yoluyla beklenmeyen paralar gündeme gelebilir. İlişkilerinizde temel aldığınız duygu parasal kaynaklar açısından daha özgür ilişkiler kurarak rahatlamak ve yine ileriye dönük hedeflerinizi gerçekleştirmenize destek insanlarla temasa geçmek olabilir.
9 Mayıs-12Temmuz maddi kazanımlarınızla alakalı konularda daha girişken ve kendinizi ifade etmeniz açısından olumlu bir dönem olarak gözükmekte.


YENGEÇ

YENGEÇ BURCU SAĞLIK DURUMU
8 Ekim-25 Kasım döneminde aşırı yoğunluğun getirdiği yorgunluklar, ateşli hastalıklar, baş ağrıları ve fazla hereketliliğin neden olduğu fiziksel rahatsızlıklar görülebilir. Çabuk rahatsızlanma ve yine çabuk iyileşme dönemi olabilir.


OĞLAK

2011 yılı Siz Oğlaklar için, Jüpiter gezegeni sizler için, görünümünüz(fiziksel) genel moraliniz, canlılığınız, kendinizi ifade ve tüm eylemleriniz, düşüncelerinizle ortaya koyabilme gücünüz, yaşamınızla alakalı tüm planlarınıza bakış açınız, yeni kararlarınız, yeni başlangıçlarınız ve tüm değişimlerinizi konusunda oldukça destekleyici, kuvvetlendirici ve inancınızı güçlendirici bir etki yaratacaktır.. Bu süreçte, kendinize olan güven duygunuzun artışı yükselir, girişimler için cesaretiniz artar ve kendinizi dış dünyanın tüm şartlarıyla baş edebilecek hale gelebilirsiniz.
Jüpiter gezegeni oğlak burcunda güçlü bir enerjiye sahip olmasa da, siz bir oğlak burcu olduğunuz için doğal olarak bu konuda şanslı olacaksınız. Özellikle mesleki konularda kendinizi kariyer anlamında ileriye doğru hamle yapabilecek şekilde düzenleyebilirsiniz. Toplum hayatı içindeki yerinizi pozitif anlamda belirleyebilir ve geleceğinizin kontrolünü elinize alabilecek şekilde yaşamınızı şekillendirebilirsiniz
OĞLAK BURCU AŞK HAYATI
17 Şubat 2011 ilişkilerinizle ilgili konularda daha dikkatli adımlar atmaya çalışmak, olumlu fakat bir o kadar da bazı şeyleri gözden geçireceğiniz bir dönem.
4 Mart-9 Mayıs Mars gezegeninin geri ileri hareketi nedeniyle tekrar ilişki evinizdeki seyri nedeniyle son bir değerlendirme ve son bir karar anlamı taşıyabilir. Çatışmalar ve gerginlikler söz konusu olabilir. birbirinizin farklılıklarına saygı göstermeli, sakin ve mantıklı bir şekilde iletiş kurmaya gönüllü olunmalıdır.
13 Mart-6 Nisan yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve aşk konusunda gayet keyifli, şefkatli, oldukça etkileyici olumlu bir döneme giriceksiniz. 6 Nisan-30 Nisan eviniz, aileniz veya yuvanızla alakalı konularda gerginlik, ilişkiler nedeniyle yaşanan sıkıntılı bir dönem. Agresif tavırlarınız en fazla yuvanız sınırlarında görülebilir.
18 Haziran-12 Temmuz ciddi ilişkinizle alakalı konularda partnerinizle aranızda oluşabilecek duygusal sorunlar. İlişkinizle alakalı son bir karara varma. Partnerinizin değişkenlikleri nedeniyle kendinizi güvende hissetmemek. Bu dönemde eğer karşılıklı olarak ortak bir noktada buluşabilirseniz ilişkinizde problemlerin üstesinden gelebilirsiniz.


OĞLAK

OĞLAK BURCU İŞ VE PARA HAYATI
17 Şubat-13 Mart parasal konularda sürprizler, dostlarınız aracılığıyla kazanılan paralar, ekip halinde yapılan işlerden ve birebir ilişkilerden elde edilen finansal gelirler. Parasal açıdan son derece hareketli ve gayet olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz dönem.
9 Mayıs-1 Temmuz ve 12 Temmuz-6 Ağustos döneminde başkalarından elde ettiğiniz gelirler konusunda bazı belirsizlikler, kendi bildikleriniz konusunda direnme ve sabit fikirli davranmanız söz konusu olabilir. Başarılı olma isteğinizin altında yatan en önemli sebep parasal yönden güçlü olmaktır. İyice düşünmeden incelemeden risk almamalı, paranızı gerekli yerlerde kullanmaya özen göstermelisiniz. Vergiler, sigorta gelirleri, bankalarla olan ilişkilerinizde dikkatli adımlar atmalısınız. Fazla güvenli olunuşunuz ihtiyaçlarınız karşılanmadığı yada istekleriniz olmadığında sizi agresif hale getirebilir.
4 Mart Mars geri hareketi dolayısıyla gündelik iş temponuz açısından oldukça hareketli, birden fazla işle uğraşmak, iletişim ve haberleşmenin yoğun olduğu bir süreç. Mesleğinizle alakalı konularda eğitim sürecinden geçebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla rekabet içine girebilirsiniz. Birden fazla projeyle uğraşma dönemi olduğundan odaklanma konusunda dikkatli olmanız halinde büyük bir sorun çıkmayabilir.
19 Ağustos-4 Ekim mesleki konularda harekete geçmek veya karar almak konusunda zorlanmalar. Kendinizi ortaya koymakta zorlanmalar. Bu dönemde paylaşma ve işbirliğinde bulunmaya çalışmanız gerginliklerin veya tersliklerin azalması konusunda etkili olabilir. Kafanızın içindeki bazı planların otorite konumundaki kişiler nedeniyle bekletilmesi gerekebilir.

OĞLAK BURCU SAĞLIK HAYATI
14 Mart 2011 Mars gezegeninin sağlık evinizden geçişi aşırı şekilde hızlı bir tempoda çalışmanın getirdiği yorgunluklar strese yol açabilir. Çabucak sinirlenebilir en ufak bir şeye öfkelenebilirsiniz. Düşüncelerinizi belirli bir sakinlik içinde ifade etmeniz ve her zamanki gibi olgun ve hoşgörülü bir şekilde iletişim kurmanız bütün bunların önüne geçilmesinde etkin olabilir. vitamin ve güçlendirici, sakinleştirici çaylar içmek gayet iyi gelebilir.
16 Kasım-27 Aralık harekete geçmekte zorlanacağınız, içsel açıdan son derece istekli ama bunu dış dünyada gösterme konusunda enerjinizi bastırma eğiliminde oluşunuz stres yaratabilir. Sporla, meditasyonla, yogayla uğraşmak sinirleriniz açısından son derece faydalı olabilir.


Benzer Yazılarım



0 yorum: