Öyle Bir Geçer Zaman ki Şiddet Sahneleri ~ Öyle Bir Geçer Zamanki 33.Bölüm izle,Öyle Bir Geçer Zamanki 34.Bölüm izle,Son Bölüm izle
ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ 24.BÖLÜM FULL İZLE
Öyle Bir Geçer Zaman ki 8 Mart izle. Öyle Bir Geçer Zamanki 25.Bölüm - 15 Mart seyret.

21 Ekim 2010 Perşembe

Öyle Bir Geçer Zaman ki Şiddet Sahneleri


Kanal D'nin iddialı dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de oynucuların başarılı oyunları diziyi her geçen gün daha da ön plana çıkartıyor.
Ancak dizideki şiddet sahneleri ise çocuklar için her geçen gün biraz daha sorun halini alıyor.

Öyle Bir Geçer Zaman ki de yer alan aile içi fiziksel ve psikolojik şiddet sahneleri toplumda kötü sonuçlar doğuruyor.5.bölümde; yemek sırasında yaşanan kavganın gerilim dozu çok yüksekti. Ali, büyük kızını tokatladı. Mete babasına bıçak çekti. Minicik Osman, masanın altına saklanıp, sanki babası onun yüzünden bu hale gelmiş gibi suçlu psikolojisine kapılarak, "Yapma baba, ne olur vurma bana" diye ağlamaya başladı. Okuldaki kavga sahnesinde ise Mete, arkadaşının kolunu bükerken bir anda "babası gibi davrandığını" fark edip bunalıma düştü. Sofra ve müzik odası sahnelerindeki "psikolojik şiddet" unsurları, son günlerde eleştirilen tüm dizileri geride bırakacak kadar sert ve tahripkardı.Son bölümünde metenin sırtında kırılan mandolin,Cemile ye cezaevinde atılan dayak,patlayan bomba diziseverler tarafından tepkiyle karşılandı.

Benzer Yazılarım



0 yorum: